ГоловнаНовини ЖКГАналітика У грудні на європейському ринку спостерігалося зростання цін на трубні марки поліетилену

У грудні на європейському ринку спостерігалося зростання цін на трубні марки поліетилену

У грудні минулого року на європейському ринку спостерігалося зростання цін на трубні марки поліетилену високої щільності в порівнянні з рівнем листопада 2017 року
У грудні минулого року на європейському ринку спостерігалося зростання цін на трубні марки поліетилену високої щільності (ПЄВП) в порівнянні з рівнем листопада 2017 року, повідомляє прес-служба ТД «Євротрубпласт».
 
«Сировина рользуется попитом, а пропозиція або збалансовано на ринку, або ж зазначається його обмеженість» - йдеться в повідомленні.
 
За словами гравців ринку, країни ЄС з більш сильною економікою, деякі незначні виробничі проблеми і високі котирування на азіатському ринку підтримують ціни трубного поліетилену в Європі.
 
Довгострокові інфраструктурні проекти також допомагають забезпечити стійкий попит на матеріал, а котирування в цьому секторі демонструють протилежну спільного ринку поліетилену ціновий тренд.
 
У листопаді ціни трубного полієтілена були стабільними, у той час як на загальному ринку ПЕ вони впали приблизно на EUR30 за тонну.

На загальному ринку ПЕ продавці відчувають труднощі при спробах підняти котирування, незважаючи на збільшення грудневої контрактної ціни етилену на EUR32 за тонну, тоді як в сегменті трубного ПЄ вищі ціни були підтверджені. 

 
Коментарі (0)