ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові обмежили рух транспорту

У Харкові обмежили рух транспорту

У Харкові на черговій ділянці Московського проспекту заборонено рух транспорту. Це пов'язано з реконструкцією проспекту Московського на ділянці від Корсиковского шляхопроводу до пер. Електромеханічного.

У Харкові рух транспорту по пр. Московському - на ділянці від вул. Доброхотова до вул. Кошкіна, при русі в сторону вул. Польовий – заборонено з 8:00 15 травня до 22:00 16 травня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі міськради.

Як повідомили в Департаменті транспорту, це пов'язано з реконструкцією проспекту на ділянці - від вул. Доброхотова до вул. Соїча, по смузі руху в бік вул. Морозова.
 
На період проведення робіт об'їжджати закриту ділянку потрібно за такою схемою: по вул. Польовий - на ділянці від пр. Московського до вул. Плеханівській, по вул. Плеханівській - на ділянці від вул. Польової до вул. Соїча, та по вул. Соїча - на ділянці від вул. Плеханівської до пр. Московського.
 
Міський громадський електро- та автомобільний транспорт на цій ділянці буде проїжджати.
 
Крім того, до 22:00 16 травня рух транспорту заборонено по пр. Московському - на ділянці від вул. Доброхотова до вул. Кошкіна, при русі в бік вул. Польової. Це пов'язано з реконструкцією пр. Московського на ділянці від Корсиківського шляхопроводу до пров. Електромеханічного.
 
У цей час автобуси об'їжджають вказану ділянку наступним чином (смуга руху у напрямку до центру):
 
№249е: пр. Московський - вул. Кошкіна - вул. Плеханівська - вул. Кірова - пл. Повстання - пр. Московський і далі за маршрутом;
 
№227е: пр. Московський - вул. Кошкіна - вул. Плеханівська - вул. Кірова - вул. Броненосця «Потьомкін» - ДК ХЕМЗ.
 
Крім того, тролейбус №13 «парк«Зустріч»-ст. м. «Площа Повстання» змінить маршрут таким чином: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - ст. м. «Московський проспект».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Харкові обмежать рух транспорту на бульв. Богдана Хмельницького. Заборона на проїзд діє для всіх видів транспорту.
 
Коментарі (0)