ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУ Київміськбуд пприйшла аудиторська перевірка

У Київміськбуд пприйшла аудиторська перевірка

У будівельній компанії «Київміськбуд« розпочався аудит та перевірки.

 

У будівельній компанії «Київміськбуд« розпочався аудит та перевірки. До цього процесу залучено декілька аудиторських компаній. Одна з них із «Великої четвірки».

Про це в інтерв'ю ТСН розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За словами Поворознюка, перші результати аудиту будуть оприлюднені на початку осені.

«Рішення про це точно має бути не імпульсивним. Його точно ніхто не буде ухвалювати без розуміння повної ситуації, яка склалася в цій компанії. Тим більше, що Київ є власником великої частини акцій приватної акціонерної компанії «Київміськбуд», тому давайте зачекаємо, коли будуть запропоновані і, напевно, ухвалюватися якісь рішення. Зараз про це зарано говорити, бо мене завжди лякали суми – необґрунтовані, а тим більше, з багатьма нулями» — відповів Поворозник.

Нагадаємо, що 6 липня Наглядова рада спільно з правлінням ПрАТ «Київміськбуд» відсторонили від керівництва компанією Ігоря Кушніра. Паралельно на засіданні було ухвалено рішення про проведення аудиту діяльності компанії.

4 липня журналісти Bihus.Info. опублікували розслідування, у якому йшлося про те, що дружина президента «Київміськбуду» Ігоря Кушніра володіє віллою у Франції, що обійшлася у 20 млн євро. Водночас на початку 2023-го «Київміськбуд» тимчасово зупинив будівельні роботи та просив про додаткове фінансування з бюджету. 80% «Київміськбуду» належить громаді міста Києва.

 

 

 
Коментарі (0)