ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГУ Криму спостерігається приріст субсидій на ЖКП

У Криму спостерігається приріст субсидій на ЖКП

У Криму збільшується кількість осіб, яким надаються субсидії на житлово-комунальні послуги. Наразі їх отримують майже 33 тисячі сімей.

За оперативними даними субсидії на житлово-комунальні послуги отримують майже 33 тисячі сімей, які проживають у Криму, що складає близько 4,5%. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Ради Міністрів АР Крим.

Порівняно з аналогічним періодом 2012 року, кількість сімей, які взяли участь у Програмі житлових субсидій, збільшилася майже на 10 тис. або на 40%.

З початку цього року субсидії населенню на житлово-комунальні послуги нараховано на суму більше 17 млн грн.

Організаціям, які надають житлово-комунальні послуги, перераховано майже 10 млн грн з урахуванням погашення заборгованості за 2012 рік.

Субсидії на придбання зрідженого газу і твердого палива призначено більш ніж 9 тисячам сімей на суму 8,5 млн грн. Минулого року цей показник склав 28 сімей на суму 13,5 тис. грн.

У 2012 році призначення субсидій на придбання зрідженого газу і твердого палива здійснювалося у більш пізні терміни після затвердження Кабінетом Міністрів натуральних норм забезпечення населення зрідженим газом і твердим паливом, а також їх вартості.

Оперативність призначення цього виду субсидії в 2013 році порівняно з попередніми роками обумовлена зміною процедури визначення граничної вартості твердого палива і зрідженого газу для призначення пільг і субсидій.

На виплату населенню субсидій на зріджений газ і тверде паливо спрямовано майже 3 млн грн.

 
Коментарі (0)