ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Луганську ремонтують системи опалення та каналізації

У Луганську ремонтують системи опалення та каналізації

У Луганську співробітники «Центрожитлокому» продовжують ремонтувати систему центрального опалення та каналізації. Відновлювальні роботи пройшли в Артемівському, Ленінському та Жовтневому районах міста.

Фахівці луганського КП «Центрожитлоком» відремонтували системи центрального опалення і каналізації. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

Зокрема, в Артемівському районі усунули забої у системі каналізації за наступними адресами: кв. Ольховський, 6, кв. Зарічний, 14, кв. Мирний, 7, вул. Тімірязєва, 4а. Ремонт системи каналізації виконали на кварталі Степовий, 18, відновили опалювальне обладнання в кварталі Ленінського комсомолу, 2б.
 
У Жовтневому районі комунальники усунули забої системи каналізації за адресою: 30-й квартал, 4, кв. Гагаріна, 4, кв. Ватутіна, 18а, кв. Східний, 19, кв. Молодіжний, 11, Осипенко, 20, кв. Якіра, 3, вул. Херсонська, 61, кв. Левченко, 21, вул. Суходольська, 8, кв. Сазонова, 4, кв. Сонячний, 21.
 
Ремонт системи каналізації виконали в кварталі Східний, 19а. 
 
У Ленінському районі роботи з відновлення системи центрального опалення велися по вулиці Херсонська, 24а, в містечку Пархоменко, 3. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», підприємства водоканалу в Луганській області зазнають мільйонних збитків через відмову «ЛНР» платити за поставлену на окуповані території воду. Влада регіону просить уряд розробити механізм компенсації «водних» збитків.
 
Коментарі (0)