ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Одесі перенесуть низку автобусних зупинок

У Одесі перенесуть низку автобусних зупинок

У Одесі тимчасово «переїдуть» зупинки міських автобусів. Це спричинено проведенням у місті урочистостей присвячених 70-й річниці Перемоги над нацизмом в Європі, Дня пам'яті і примирення, а також Дню Перемоги

У Одесі тимчасово перенесуть низку кінцевих зупинок деяких автобусних маршрутів. Зміни будуть діяти лише 9 травня та зумовлені проведенням на Алеї Слави (парк ім. Т. Р. Шевченка) заходів, присвячених 70-й річниці Перемоги над нацизмом в Європі, Дня пам'яті і примирення, а також Дню Перемоги. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

Відтак, завтра з 8:30 до 10:30 буде перенесено зупинки міських автобусних маршрутів №№203, 233 у район Лідерсовського бульвару - кут вул. Базарної (кінцева зупинка тролейбусного маршруту № 3).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві 8 та 9 травня буде обмежено рух транспорту на кількох вулицях міста. Це пов’язано з проведенням загальнодержавних і загальноміських заходів, присвячених 70-ій річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ій річниці завершення Другої світової війни.

 
Коментарі (0)