ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГУ Севастополі зайнялися безгоспними мережами

У Севастополі зайнялися безгоспними мережами

Було прийнято рішення скласти перелік подібних об'єктів і передати їх на баланс «Севастопольенерго» та інших обслуговуючих організацій

У Севастополі багато мереж, які не мають балансоутримувача. Через це вони не обслуговуються належним чином, і як наслідок, виникають проблеми з подачею електроенергії в будинки севастопольців. У зв'язку з цим було прийнято рішення скласти перелік подібних об'єктів і передати їх на баланс «Севастопольенерго» та інших обслуговуючих організацій.

Про це повідомив 2-го квітня на апаратній нараді начальник управління з надзвичайних ситуацій СМДА Мирослав Сагайдак, інформує прес-служба.

Окремо керівник профільного управління зупинився на питанні забезпечення міста водою. За його словами, на сьогодні запас води в Чорноріченському водосховищі становить 27 млн ​​м куб. Щодня надходить 700-1000 куб. м. Таким чином, заповнення водосховища триває в нормальному режимі, що гарантує безперебійне водопостачання міста.

При цьому за минулий тиждень в системах життєзабезпечення Севастополя надзвичайних ситуацій не виникло, однак мали місце локальні збої: 11 порушень в системі водопостачання і 14 – у системах енергопостачання.


Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)