ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУкраїнські дороги «з'їдають» тисячі ям

Українські дороги «з'їдають» тисячі ям

В «Укравтодорі» провели дослідження ямковості доріг. За даними відомства, саме погане дорожнє покриття в Одеській і Львівській областях. Загалом, в Україні ям на кілька млн кв. м.
В «Укравтодорі» порахували, скільки ям на українських дорогах. Дорожники виявили вибоїн на понад 3 млн кв. м. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укравтодору».
 
За результатами огляду представниками Держагентства автомобільних доріг України найбільше проблемних ділянок зафіксовано в Одеській області, де обсяги ямковості сягають понад 680 тис. кв. м, а також у Львівській області (360 тис. кв. м).
 
«Під час огляду комісії оцінювали стан не тільки покриття проїжджої частини, узбіч, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, автопавільйонів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення», - зазначає відомство.
 
За даними комісій, приблизно на 56 тис. км доріг потребує оновлення дорожньої розмітки, на 20 тис. км необхідна ліквідація стихійних звалищ, більше ніж на 15 тис. км необхідно здійснити вирубку порослі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», майже 10 млн грн готовий заплатити «Укравтодор» за науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи. Найдорожчим капіталовкладенням є роботи на тему бітумних сумішей.
 
Коментарі (0)