ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнська зима загартувала поїзди Hyundai

Українська зима загартувала поїзди Hyundai

Упродовж новорічних та різдвяних свят швидкісні поїзди категорії Інтерсіті та Інтерсіті+ курсували за графіком

Протягом двох тижнів січня поточного року поїздами категорії Інтерсіті виробництва  компанії Skoda перевезено 26,7 тис. пасажирів.

Швидкісними поїздами Hyundai за відповідний період перевезено понад 60 тис. пасажирів. Зокрема, найбільше пасажирів подорожувало у сполученні Київ-Харків-Київ.

Заповнюваність поїздів Hyundai склала від 80 до 100%. За повідомленням «Укрзалізниці» наразі всі рейси поїздів Інтерсіті+ обслуговуються виключно рухомим складом виробництва Hyundai Rotem.

Нагадаємо, нещодавно Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул провів робочу нараду за участю керівників Міністерства інфраструктури, Укрзалізниці, ДП «Українська залізнична швидкісна компанія» та корпорації  Hyundai Rotem.

За підсумками наради південнокорейською компанією були розроблені заходи по модернізації та усуненню недоліків, які призвели до виникнення частих поломок швидкісних поїздів.

Компанія також гарантувала готовність усунути всі несправності в найкоротші терміни. Слід зазначити, що фахівці компанії Hyundai Rotem постійно чергують у пунктах обороту поїздів.

 
Коментарі (0)