ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій«Укравтодор» не сподівається на нові інфраструктурні проекти

«Укравтодор» не сподівається на нові інфраструктурні проекти

В «Укравтодорі» заявляють про скрутне фінансове становищі компанії. У зв'язку з нестачею коштів, дорожники навіть не сподіваються на нові масштабні інфраструктурні проекти у 2015 році.

«Укравтодор» не сподівається на будь-які масштабні проекти у 2015 році. Це пов'язано з важким фінансовим становищем підприємства. Про це повідомив перший заступник голови відомства Євген Барах під час «телефонної лінії» в Кабміні.

«Укравтодор» оцінює мінімальну потребу в коштах для утримання автомобільних доріг країни в 6 млрд грн на рік. За словами пана Бараха, в поточному році з виділених понад 16 млрд грн бюджетних коштів на утримання доріг залишилося тільки близько 2 млрд грн.
 
Заступник голови «Укравтодору» також повідомив, що сума бюджетних коштів, які будуть передбачені «Укравтодору» на 2015 рік може бути декілька вище, ніж в 2014 році у зв'язку з курсовою різницею.
 
При цьому пан Барах зазначив, що будь-які нові масштабні інфраструктурні проекти навряд чи передбачаються в майбутньому році, виходячи з обсягу коштів. У той же час, зокрема, продовжиться співпраця з міжнародними фінансовими інституціями за вже існуючими інфраструктурними проектами.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», дорожники хвилюються, мовляв, через недофінансування не встигли підготуватися до зими, техніка стара, її не вистачає. Тому, ймовірно, в екстремальних ситуаціях дороги будуть в снігу. Однак, експерти переконують, що з ними все буде добре.
 
Коментарі (0)