ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїВ Харкові обрив контактного проводу уповільнив авторух

В Харкові обрив контактного проводу уповільнив авторух

Вчора в Харкові на Московському проспекті автомобіль обірвав провід контактної мережі. У зв'язку з цим рух проспектом було ускладнено.

Вчора в Харкові автомобіль негабаритних розмірів обірвав провід контактної мережі на пр. Московському в районі повороту на вул. Лесі Українки. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомив заступник міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов, в зв'язку з цим рух по проспекту було ускладнено. На місці події працювали співробітники ДАІ. Наслідки аварії були усунені протягом години.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Харкові реконструювали мережі зовнішнього освітлення біля школи №143 по вул. Тимурівців, 21а, вул. Першої Поперечної і ряді інших вулиць.
 
Як повідомив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін, біля школи було встановлено 44 опори і 37 світильників, змонтовано близько 1 км повітряної мережі.
 
Віктор Кітанін підкреслив, що до 1 вересня у місті планують реконструювати мережі зовнішнього освітлення на території всіх міських шкіл та дитячих садків.
 
Коментарі (0)