ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїВ кожному третьому навчальному закладі України порушені санітарні норми

В кожному третьому навчальному закладі України порушені санітарні норми

В ході перевірок перед новим навчальним роком фахівці Держпродспоживслужби виявили порушення вимог санітарного законодавства майже у кожному третьому навчальному закладі України
В ході перевірок перед новим навчальним роком фахівці Держпродспоживслужби виявили порушення вимог санітарного законодавства майже у кожному третьому навчальному закладі України, це повідомила прес-служба Держпродспоживслужби.
 
У ході підготовки до нового навчального року фахівці Держпродспоживслужби провели більше 19 тис. обстежень навчальних закладів.
 
"Порушення вимог санітарного законодавства встановлено майже у кожному третьому закладі (28%), що більше, ніж у 2016 році (23%)", - йдеться у повідомленні Держпродспоживслужби.
 
Зазначається, що найвищий відсоток порушень виявлено у Чернігівській – 81%, Донецькій – 57%, та Черкаській – 66% областях.
 
"Порушення, встановлені під час обстежень закладів стосувались невідповідності питної води вимогам санітарних норм та правил за санітарно-хімічними та бактеріологічними показниками, відсутність угод на проведення дезінфекції, дезинсекції та дератизації, незавершення ремонтних робіт, несвоєчасного проходження періодичних профілактичних медичних оглядів працівників.
 
Виявлено 140 порушень під час погодження Держпродспоживслужбою режимів навчання і виховання, 76 порушень при погодженні навчально-трудового навантаження та 453 порушення під час погодження двотижневого меню," - повідомили у службі. 
 
Коментарі (0)