ГоловнаНовини ЖКГЗарубіжний досвідВ Україні створять асоціацію із захисту споживачів компослуг

В Україні створять асоціацію із захисту споживачів компослуг

Асоціація споживачів енергетики і комунальних послуг буде відстоювати довгострокові інтереси споживачів в таких напрямках: ціна, якість, надійність, безпека, екологічність

Асоціація споживачів енергетики і комунальних послуг буде відстоювати довгострокові інтереси споживачів в таких напрямках: ціна, якість, надійність, безпека, екологічність.

В Україні з'явиться Асоціація споживачів енергетики і комунальних послуг.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив колишній член Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних тарифів (НКРЕКУ) Андрій Герус, передає «Слово і Дело».

За його словами, асоціація об'єднає 1 млн побутових споживачів (населення), 1 тис. Підприємств і підприємців (непобутові споживачі), які представляють різні галузі і складають понад 30% ВВП України.

Крім того, він додав, що Асоціація споживачів енергетики і комунальних послуг буде відстоювати довгострокові інтереси споживачів в таких напрямках: ціна, якість, надійність, безпека, екологічність.

Як відомо, заборгованість населення України з оплати житлово-комунальних послуг в липні 2017 року порівняно з червнем 2017 р зменшилася і на кінець липня склала 28 млрд грн.

 

 
Коментарі (0)