ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняІвано-Франківський комунальник перебільшив собі платню

Івано-Франківський комунальник перебільшив собі платню

Начальник комунального підприємства систематично затримував зарплату своїм підлеглим. Натомість свою роботу він значно переоцінив.

Керівник комунального підприємства незаконно нарахував собі 25 тисяч гривень премії. Про це «Україні Комунальній» повідомили у пресс-службі Прокуратури Івано-Франківської області.

Під час перевірки прокуратура виявила, що на одному з комунальних підприємств, яке займається організацією та обслуговуванням стоянок та майданчиків для паркування у Івано-Франківську, протягом двох років вчасно не виплачували працівникам заробітну плату.

При цьому директор даного підприємства незаконно нараховував собі щомісячну премію. Внаслідок своїх дій посадовець, не маючи на те законних підстав, отримав 25 тисяч гривень премії.
 
Як зазаначається, прокуратура міста Івано-Франківськ розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст. 191 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна», прокуратура Кіровоградщини викрила чиновників, які крали гроші спрямовані на благоустрій міста. Наразі розпочато досудове розслідування.
 
Коментарі (0)