ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВінницький фонтан знову заспівав

Вінницький фонтан знову заспівав

Найбільший в Європі фонтан на воді у Вінниці відкрив новий сезон.

Найбільший в Європі фонтан на воді у Вінниці відкрив новий сезон. На честь відкриття на Набережній «Рошен» влаштували багатогодинне світломузичне шоу. Світломузичний фонтан свій перший день народження святкує більш сучасним і вже досить популярним.

Додаткові шість з половиною мільйони гривень - саме стільки обійшлася модернізація фонтану і набережної, реалізована повністю за рахунок благодійного фонду Петра Порошенка. За ці кошти встановили три додаткові лазерні, кабельні та акустичні системи. Роботу проводили як вітчизняні, так і зарубіжні фахівці.
 
Щоб свято вдалося на всі 100 - запросили французьких барабанщиків, які дивували вінничан своїй програмі з 40-метрової висоти.
 
Але головна подія вечора - шоу світломузичного фонтану. «Рошен» - найбільший в світі з річкових світломузичних фонтанів. Його довжина - 140 метрів, висота струменя сягає 60 метрів.
 
Організатори акції вже зараз думають над тим, щоб подібне шоу перетворилося на традиційний фестиваль. А щоб кожен дивувати шанувальників світломузичного шоу - фонтан обіцяють і надалі модернізувати.
 
 
 
Коментарі (0)