ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняВолинь економить імпортний газ

Волинь економить імпортний газ

З початку року в бюджетній сфері Волині встановили 82 твердопаливних котли, що дозволить заміщати в паливно-енергетичному балансі області 522,56 тис. куб. м. імпортованого природного газу вартістю 2,2 млн.

За 9 місяців 2012 року в бюджетній сфері та житлово-комунальному господарстві Волинської області встановили 82 одиниці котельного обладнання на твердому паливі, на що використано 4,7 млн грн. Із цієї кількості – 24 котли замінили на газоспоживаюче теплогенеруюче обладнання.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Завдяки цьому в паливно-енергетичному балансі області буде заміщено 522,56 тис. куб. м. імпортованого природного газу вартістю 2,2 млн. грн. Найбільше встановлено котлів спільного українсько-литовського підприємства – 55 одиниць.

На сьогодні в області загалом висаджено 507 га енергетичної лози. У 2013 році планується розпочати зрізування деревної біомаси і переробляти її на паливну тріску. До 2015-го заплановано довести обсяг виробництва цього палива не менше 10 тис. тонн у рік. Зазначена кількість палива заміщуватиме до 3 млн. куб. м. природного газу. 

 
Коментарі (0)