ГоловнаНовини ЖКГТранспортВулиці Харкова продовжують закриватись для транспорту

Вулиці Харкова продовжують закриватись для транспорту

У Харкові завтра заборонять проїзд транспорту на кількох вулицях міста. Крім цього, через обмеження руху у Харкові відкоригують маршрути громадського транспорту відповідно до вулиць з обмеженим рухом.

У Харкові завтра з 7:00 до 19:00 обмежать рух транспорту по вул. Пушкінській. Заборона на проїзд діятиме на ділянці від пл. Конституції до вул. Донець-Захаржевського. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Обмеження руху спричинені проведенням демонтажу баштового крана після виконання робіт з будівництва багатофункціонального комплексу на вул. Пушкінській, 2.

Це також спричинило і зміни у маршруті курсування автобуса №89е, який курсуватиме:

до вул. Воробйова: пров. Вірменський - пл. Конституції - вул. Мечникова - вул. Пушкінська і далі за маршрутом;

в напрямку руху до пл. Конституції: вул. Пушкінська - вул. Скрипника - вул. Сумська - пл. Конституції і далі за маршрутом.

Крім цього, завтра з 8:30 до 15:30 буде обмежено рух транспорту на вул. Академіка Проскури на ділянці від буд. №1 до буд. №10. Причиною обмеження руху є проведення аварійної обрізки дерев на вулиці.

Відтак, в цей час буде змінено автобусні та тролейбусні маршрути наступним чином:

№65е, 240е, 302е: Бєлгородське шосе - сел. Помірки - вул. Астрономічна - вул. Академіка Проскури - вул. Жуковського;

№33е, 247е, 278е: Бєлгородське шосе - сел. Помірки - вул. Астрономічна. Кінцеву зупинку і розворотне коло автобусів перенесуть на розворотне коло тролейбусів по вул. Академіка Проскури.

Крім того, тролейбус №2 «пр. Жуковського - пр. Перемоги» змінить маршрут наступним чином: пр. Перемоги - пр. Людвіка Свободи - вул. Ахсарова - пр. Леніна - пр. Правди - вул. Сумська - Білгородське шосе - вул. Чкалова - вул. Лісопаркова - вул. Рудіка.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові відсьогодні вводиться односторонній рух транспорту на вул. Польовій. Відтак, односторонній рух для транспорту вводиться на ділянці від пр. Московського до вул. Плеханівської в напрямку руху до останньої. Заборону знімуть після завершення всіх необхідних робіт.

 
Коментарі (0)