ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗ харківських подвір'їв вивезли тисячі кубометрів сміття

З харківських подвір'їв вивезли тисячі кубометрів сміття

95% харківських подвір'їв уже очистили від сміття в рамках двомісячника благоустрою «Зелена весна» з 15 березня до 18 квітня

95% харківських подвір'їв уже очистили від сміття в рамках двомісячника благоустрою «Зелена весна» з 15 березня до 18 квітня.

Про це сьогодні, 19 квітня, повідомив у прес-центрі Харківської міської ради директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков, інформує прес-служба міськради.

Він уточнив, що сміття вивезли з 4326 подвір'їв із 4571. За інформацією департаменту, з прибудинкових територій вивезли понад 23,5 тис. куб. м негабаритного сміття, а також 93 куб. м будівельного сміття.

«У переддень Великодня багато хто наводить лад як у квартирах, так і в цілому по місту, тому в квітні негабаритних відходів завжди більше. Але пікові моменти ми вже минули і входимо в звичайний графік», - зазначив Роман Нехорошков.

Він також повідомив, що в рамках двомісячника в приватному секторі прибрали 110 стихійних звалищ та вивезли близько 2 тис. куб. м сміття. Чиновник відзначив, що вже складено 10 адміністративних протоколів на мешканців приватного сектора, які ці звалища організували.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)