ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗаходи з енергозбереження профінансує ЄС

Заходи з енергозбереження профінансує ЄС

Цьогоріч на заходи з енергозбереження планується направити майже 325 млн грн, отриманих від Європейського Союзу.

Уряд прийняв розпорядження про спрямування у 2013 році на заходи з енергоефективності та енергозбереження майже 325 млн грн, отриманих від Європейського Союзу. Відповідне розпорядження «Деякі питання використання у 2013 році коштів у сфері енергоефективності та енергозбереження» Кабінет Міністрів прийняв сьогодні, повідомляє прес-служба відомства.

Так, Міністерству фінансів доручено спрямувати в межах видатків розвитку в 2013 році залишок коштів, що надійшли у минулі періоди до спеціального фонду держбюджету від Євросоюзу за угодою про фінансування Програми «Підтримка виконання енергетичної стратегії України в галузі енергоефективності та відновлювальних джерел енергії», Міністерству економічного розвитку і торгівлі.

Дані кошти у розмірі 324,8 млн грн підуть на здійснення заходів державної цільової Програми енергоефективності й розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2015 роки, затвердженої постановою уряду від 1 березня 2010 року №243.

 
Коментарі (0)