ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЗакарпаття бореться з наслідками стихії

Закарпаття бореться з наслідками стихії

У Закарпатській області в результаті паводку підтоплено більш ніж 200 будинків. Вже вдалося частково відновити транспортне сполучення та електропостачання.

У Закарпатській області в результаті паводку, який виник після декількох днів сильних опадів підтоплено 235 будинків в трьох районах. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Згідно з даними, підтоплено 235 домогосподарств, у тому числі 138 житлових будинки у Міжгірському, Рахівському та Тячівському районах.

Для проведення протипаводкових робіт залучено сили та засоби цивільного захисту районних державних адміністрацій, підрозділів ДСНС, Національної поліції, дорожніх організацій, басейнового управління водних ресурсів річки Тиса і місцеве населення загальною чисельністю 185 осіб та 40 одиниць техніки.

Згідно з повідомленням, підрозділами ДСНС відкачано близько 460 м куб. води з 32 домогосподарств у тому числі з 24 житлових будинків.

Наразі, забезпечено транспортне сполучення на автодорозі «Мукачево – Рогатин», а також, відновлено електропостачання всіх населених пунктів Рахівського та Тячівського районів.

Нагадаємо, на Закарпатті закрили частину дороги через зсув грунту. Повідомляється, що авторух здійснюється по одній смузі.

 
Коментарі (0)