ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЗапоріжжя «оминуло» підвищення тарифів на воду у цьому місяці

Запоріжжя «оминуло» підвищення тарифів на воду у цьому місяці

У Запоріжжі з 1 травня не змінили тарифи на централізоване водопостачання. Хоча, згідно з рішенням Нацкомісії, для деяких підприємств підвищення сягає 4-100%.

У Запоріжжі тарифи на послуги з водопостачання не підвищувалися. В той час, як для інших водопостачальних компаній, згідно з рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, тарифи на воду фіксувались на рівні 4%-100%. Про це повідомили в прес-службі Запорізької міської ради.

«Для запорізького «Водоканалу» тарифи для населення на послуги водопостачання та водовідведення з 1 травня поточного року для населення не підвищать», - зазначають у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Сумах фахівці компанії «Компослуги» розрахували новий тариф на послуги з утримання будинку і споруд та прибудинкових територій за адресою: вул. Прокоф’єва, 14/3. Примітно, на даний час діє тариф, встановлений рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради №494 від 18.09.2012 в розмірі 1,006 грн за 1 кв. м загальної площі. Новий розмір комірного складає 1,78 грн, що на 177% вище діючого.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
21 Травня 2015 p. 21:51
Якщо у квартирі немає лічильника гарячої води (ГВ), то оплата за ГВ може нараховуватись відповідно до норм споживання. Але шахрайство полягає у тому, що норми споживання при цьому беруть старі (більші), а ціну на ГВ -- нову (також більшу). Аналогічна ситуація тепер стала і з оплатою за газ. Але при відсутності квартирного лічильника холодної води (ХВ) оплата за ХВ нараховується по так званому "фактичному" споживанню, яке у 6-7 разів вище за нормативне. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Чи можна побудувати міцну будівлю на гнилому фундаменті? Чи може бути довіра там, де багато разів обманювали і продовжують обманювати?