ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Запорізький голова обурений роботою комунальників

Запорізький голова обурений роботою комунальників

На сьогодні в житлових будинках Запоріжжя повітряними пробками перекрито 46 стояків. У результаті кілька сотень квартир залишаються без тепла.

Запорізький міський голова доручив директору департаменту житлового господарства протягом двох днів усунути несправності і подати тепло у всі квартири, - інформує «У.К.» прес-служба Запорізької міської ради.

«Ви порахуйте кількість людей, які сьогодні без тепла, - звернувся Олександр Сін до Павла Соловйова. - Роботу оцінюю як незадовільну. Даю вам два дні. Завтра ввечері доповісте мені про виконання.

Обурення мера викликало і зволікання із закінченням запланованих робіт з ремонту внутрішньоквартальних доріг.

«Тільки не кажіть мені, що немає грошей, - заявив міський голова. - Гроші є. А от чого немає, так це форм і експертиз. Люди не могли навіть почати роботи. Повторюю, термін закінчення всіх робіт 10 листопада».

Також Олександр Сін доручив своєму першому заступникові Дмитрові Свіркіну організувати вивіз опалого листя ще в цьому році.

«Гроші виділені в цьому році - значить, і вивозити потрібно зараз, а не чекати нового снігу і нових цін на пальне», - розпорядився міський голова.

 
Коментарі (0)