ГоловнаНовини ЖКГПолітикаЗелена енергетика може втратити понад 4 мільйона євро через НКРЕКП

Зелена енергетика може втратити понад 4 мільйона євро через НКРЕКП

Через бездіяльність національного регулятора 33 компанії досі не можуть отримати зелений тариф. Через відсутність кворуму НКРЕКП для прийняття рішень 33 компанії не можуть отримати зелений тариф.

Через бездіяльність національного регулятора 33 компанії досі не можуть отримати зелений тариф. Через відсутність кворуму НКРЕКП для прийняття рішень 33 компанії не можуть отримати зелений тариф, про це йдеться в прес-релізі Української асоціації відновлювальної енергетики.

Повідомляється, що засідання Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), не відбуваються вже два тижні через недостатню кількість членів комісії для прийняття рішень.

Ймовірно комісія відновить свою роботу аж навесні 2018 року.

"Через бездіяльність національного регулятора 33 компанії, а це 134 МВт відновлюваних потужностей, не можуть отримати зелений тариф", - йдеться в повідомленні.

"Приблизна сума вкладених інвестицій становить 140 млн. євро. Якщо питання не буде вирішене, то побудовані вже об’єкти лише за три місяці втратять близько 4.3 млн. євро", - відзначається там.

Як повідомлялося раніше, Нацкомісія по тарифах втратила можливість приймати рішення через відсутність кворуму.

Відзначимо, що засідання  Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, не відбулося вже вдруге за відсутності кворуму.

Голова Нацкомісії Дмитро Вовк заявив, що в разі продовження відсутності кворуму до четверга-п'ятниці включно, на розгляд комісії будуть винесені всі питання порядку денного для того, щоб кожен міг ознайомитися з їх змістом. 

 
Коментарі (0)