ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняЖитомирян примусять розрахуватись за комунальні борги

Житомирян примусять розрахуватись за комунальні борги

Житомирські держвиконавці закликають людей добровільно розрахуватись з боргами за житлово-комунальні послуги, інакше заборгованість зі споживачів будуть стягувати примусово

Про це повідомляє головне управління юстиції у Житомирській області.

«Відповідно до статті 50 Закону України «Про виконавче провадження» державний виконавець накладає арешт на грошові кошти боржників, які знаходяться на банківських рахунках, звертає стягнення на інше рухоме і нерухоме майно боржника, організовує опис і арешт майна боржника», - йдеться у повідомленні.

Якщо ж у боржника немає нерухомого майна або його не вистачає для покриття заборгованості, гроші стягують з зарплати, пенсії, стипендії та інших доходів.

«Не хочеться, щоб людина залишилася без своїх квартири чи будинку, іншого майна, адже вони потрібні їй для повноцінного життя. Тому не гайте часу: завітайте до Корольовського відділу державної виконавчої служби і вирішіть свою проблему в добровільному порядку», - закликає житомирян головний державний виконавець Корольовсього відділу державної виконавчої служби Житомирського міського управління юстиції Тамара Коник.

Джерело: Житомир.info

 
Коментарі (0)