ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЖитомирські багатоповерхівки ризикують залишитись без ремонту

Житомирські багатоповерхівки ризикують залишитись без ремонту

Мер Житомира Володимир Дебой наполягає на залученні коштів мешканців для фінансування ремонтних робіт у багатоповерхових будинках міста

Гроші, які повинні йти на розвиток міста, розвиток парків, скверів, доріг, не ефективно використовувати на фінансування житлового фонду міста, вважає глава Житомирської міської ради.

«Якщо люди бачать, що в під'їзді вибиті вікна, перемерзлі ливневки і залиті сходинки, то потрібно засклити, зібрати якісь гроші, і навести порядок у під'їздах, на сходових майданчиках, в місцях загального користування. Я просив би в цю програму додати можливість співфінансування за рахунок власників приміщень», - заявив Володимир Дебой.

Мер також навів у приклад програму установки пластикових вікон у школах міста 50х50 (50% - кошти батьків, 50% - з бюджету).

«Потрібно людині сказати, що приватна квартира в багатоповерховому будинку – це твоя власність, разом зі сходинками, підвалом, дахом. Це ваша, колективна власність, шановні житомиряни», - пояснив він.

Слід зазначити, що згідно з цільовою Програмою розвитку житлового господарства житомирської міськради на проведення ремонту та реконструкцію житлового фонду міста передбачено понад 54 млн грн.

Джерело: Житомир.info

 
Коментарі (0)