ГоловнаНовини ЖКГПолітика«ДНР» поставила Україні «вугільну» умову

«ДНР» поставила Україні «вугільну» умову

У терористичному угрупуванні «ДНР» пояснили, за яких умов готові вести «вугільні» перемовини з Україною. Домовлятися про продаж твердого палива можна буде лише після припинення бойових дій на Донбасі.

«Влада» самопроголошеної Донецької народної республіки не буде здійснювати торгівлю вугіллям з Україною до завершення бойових дій, повідомляє ТААС.

«Унаслідок сформованої політичної ситуації торгівля вугіллям з Києвом не буде здійснюватися до кінця бойових дій», - повідомили в прес-службі «Міненерго ДНР»,  додавши, що після припинення бойових дій питання про постачання вугілля можна буде вирішити шляхом переговорів на вищому рівні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», ПАР відмовляється підписувати новий контракт з Україною на поставки вугілля. Це означає, що країна буде змушена домовлятися за чорне золото з Росією чи бойовиками.
 
Зазначимо, Південна Африканська Республіка більше не зацікавлена у продажі вугілля Україні. Постачальник з ПАР Steel Mont відмовляється підписувати нову угоду на поставки твердого палива з компанією «Укрінтеренерго». Причиною розриву співпраці стали перевірки, які розпочалися в Україні з боку Генеральної прокуратури.
 
Коментарі (0)