ГоловнаНовини ЖКГПолітикаЯнукович поїде за дешевим газом

Янукович поїде за дешевим газом

Завтра Президент Віктор Янукович поїде у Москву на зустріч зі своїм російським колегою Володимиром Путіним. Відомо, що одним із ключових питань буде вступ України у Митний союз, а також зниження тарифів на російський газ

У понеділок, 22 жовтня, Президент Віктор Янукович відправиться до Москви на зустріч зі свої російським колегою Володимиром Путіним. Зустріч поередньо не була запланована. Програма зустрічі ще узгоджується, наразі відомо, що одним з ключових питань буде вступ України у Митний союз, а також зниження тарифів на російський газ.

Нагадаємо, що всі попередні переговори про зниження ціни газа, включаючи сочинську зустріч Президентів України та Росії, не принесли результатів, необхідних українській владі.

Як повідомляла «У.К.» раніше, за словами Прем'єра Миколи Азарова, Україні необхідне як мінімум триразове зниження ціни газу, хоча б до 160 дол за тис. куб. м. При цьому наша держава не хоче виконувати висунуту Росією умову, щодо вступу у Митний союз. За словами Президента, Україна повинна подивитися, як цей союз працює, та визначитися, чи вигідний він взагалі.

Візит Віктора Януковича до Москви попередив приїзд до Києва 19 жовтня Міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова. За заявою МЗС України, цей візит заздалегідь не планувався, про нього стало відомо тільки ввечері 17 жовтня. У російському посольстві повідомляють, що пан Лавров приїхав із спеціальним візитом для підготовки московської зустрічі президентів України і Росії. 

Джерело Известия

 
Коментарі (0)