ГоловнаНовини ЖКГПитання експертуЄ комунальне запитання? Маємо авторитетну відповідь...

Є комунальне запитання? Маємо авторитетну відповідь...

Не знаєте, як бути, до кого звернутися? - «У.К.» продовжує освітлювати ваш шлях житлово-комунальними просторами.
запитання
Новини по темі

У сфері житлово-комунального господарства немає ні вихідного, ні прохідного – це надскладна система, яка дає можливість компаративіського повернення у вчора і впорядковує не лише наше сьогодення, але й прийдешнє, тому досить важливо не загубитися у таких, здавалося б на перший погляд, простих побутових речах. Не знаєте, як бути, до кого звернутися? - «У.К.» продовжує освітлювати ваш шлях житлово-комунальними просторами.

Цього тижня на запитання відповідає експерт «У.К.», юрист Андрій Осадчий.

Зокрема, експерт відповість, що потрібно робити, якщо тріснув лічильник. Крім того, юрист пояснить, до кого  потрібно звернутися, щоб правильно оформити договір на участь у витратах на утримання будинку, у разі якщо будинок побудований за власні кошти.

Також, експерт «У.К.», дасть відповідь на запитання яка повинна бути зарплата у зварщикаа 5-го розряду, що працює на паровій вугільній котельні у Вінницькій області в ЖКГ, а також тривалість відпустки.

Від редакції:

Шановні користувачі порталу «У.К.»! Якщо на ваші запитання, які ви ставили нашим експертам раніше, не були надані відповіді, обов'язково нагадуйте нам про них.  

Усі публікації циклу «Запитуйте – ми пояснимо» читайте тут.

 
Коментарі (0)