ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЄвпаторія два дні житиме лише на привозній воді

Євпаторія два дні житиме лише на привозній воді

З 20:00 28 лютого до 09:00 29 лютого планується провести повне скидання води з системи магістрального водоводу

Сьогодні і завтра водопостачання Євпаторії буде здійснюватись лише за рахунок підвозу води, до якого планують залучити вже 50 автоцистерн. Це пов’язано з ремонтом пошкоджених ділянок Чеботарського водогону.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Мінрегіону.

До робіт із безпосереднього усунення поривів задіяні 65 чоловік та 15 одиниць спецтехніки Євпаторійського міськводоканалу і підрозділів МНС. У зв’язку із величезними витоками води із пошкодженого водогону, роботи ведуться у вкрай важких умовах.

З 20:00 28 лютого до 09:00 29 лютого планується провести повне скидання води з системи магістрального водоводу. Тільки після цього фахівці Сімферопольського міськводоканалу зможуть замінити скидну засувку 300 мм в нульовій точці. Одночасно працівники Ялтинського і Алуштинського міськводоканалів проведуть ревізії засувок в камерах перемикання водоводу, а спеціалісти Євпаторійського і Сакського міськводоканалів працюватимуть над усуненням поривів.

Заповнення водою системи магістрального водоводу і резервуара чистої води планують розпочати вже з 20:00 29 лютого і розраховують закінчити  до 18:00 1 березня. Вже з 8:00 2 березня почнуться роботи з відновлення безперебійного водопостачання безпосередньо у місті.

Нагадаємо, як повідомляла «У.К.», вранці 25 лютого в районі залізничної станції Прибережна під Євпаторією сталася значна втрата води на магістральному водоводі. На місці аварії в терміновому порядку була скликана комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та НС. Згідно з протоколом засідання комісії, аварія на магістральному водоводі кваліфікована як надзвичайна ситуація місцевого значення.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)