ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКияни у новорічні свята скаржились на ЖКГ

Кияни у новорічні свята скаржились на ЖКГ

Мешканці столиці скаржаться на несумлінну роботу ЖКГ у новорічні свята. Святковий настрій киянам псують брудні під’їзди та вулиці.

У період новорічних свят кияни найбільше скаржилися на житлово-комунальні проблеми та незручності, пов’язані з масовими акціями у центрі столиці. Про це повідомляє прес-служба  Київської міської держадміністрації із посиланням на дані отримані у КБУ «Контактний центр міста Києва».

Зокрема, як зазначається, впродовж новорічних свят кияни скаржилися переважно на утримання будинків, прибирання під’їздів та прибудинкових територій, на вивіз сміття. Також перед Новим роком збільшилась кількість скарг на несанкціоновану торгівлю. 
 
Окрім того, у відомстві повідомляють про скарги містян щодо масових акцій у центральній частині міста.
 
«Найбільше дзвінків на тему Майдану – від мешканців прилеглих вулиць, які зазнають суттєвих побутових незручностей від такої тривалої акції протесту, обмеження руху транспорту, великої кількості сміття тощо. Деякі кияни скаржилися, що біля їхніх будинків (у центрі міста) зникли сміттєві баки і з’явилися сміттєзвалища», – зазначають у контакт-центрі 15-51.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше у Шевченківській районній держадміністрації запевняли, що проблеми із вивозом сміття на території Євромайдану відсутні, адже робота  комунальних служб із представниками мітингуючи налагоджена.  Водночас координатори штабу національного спротиву уже неодноразово заявляли про труднощі з вивезенням сміття з Майдану Незалежності.  
 
Як повідомлялося, при спробі учасників мирної акції протесту звільнити площу від сміття самотужки, дорогу мітингувальників перекрив кордон міліції.
 
 
Коментарі (0)