ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвівському сміттю знайшли «господарів»

Львівському сміттю знайшли «господарів»

Тарифні розрахунки на збирання, зберігання і перевезення твердих побутових відходів отримають лише підприємства, визначені міською радою на підставі проведених конкурсів.

Львівські підприємства, які займаються збиранням, зберіганням і перевезенням твердих побутових відходів, повинні керуватись рішенням виконавчого комітету міської ради щодо визначення виконавця послуг зі збирання ТПВ.

На цьому наголошує прес-служба Львівської міськради з посиланням на лист Державної інспекції з контролю за цінами.

Без прийняття такого рішення підприємства не мають змоги отримати висновки щодо розрахунків економічно обґрунтованих планових витрат на послуги з вивезення побутових відходів.

«Усі вказані перевізники визначені на підставі проведених конкурсів і працюють у районах міста. Зараз за вимогою інспекції цін вони визнаються виконавцями послуг», - зазначив Юрій Голець, начальник управління житлового господарства.

Відтак, виконавцями послуг зі збирання, зберігання і перевезення ТПВ у місті Львові визначили 5 підприємств: ТзОВ «ДВ-Екосвіт», ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс», ТзОВ «АВЕ-Львів», ТзОВ «Спецавтотранс-Львів», ТзОВ «Санком».

За словами начальника юридичного управління Гелени Пайонкевич, це рішення жодним чином не впливає на тарифи з вивезення ТПВ.

Як повідомляла раніше «Україна Комунальна», станом на 1 липня поточного року у 503 населених пунктах країни впроваджено роздільне збирання побутових відходів.

 
Коментарі (0)