ГоловнаПублікаціїПитання експертуНезадоволений станом ЖКГ? Запитай Міністра!

Незадоволений станом ЖКГ? Запитай Міністра!

«Україна Комунальна» минулого тижня поцікавилася у своїх читачів, які запитання вони б поставили Міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадію Темнику.
Геннадій Темник
Новини по темі

При цьому, пропозиція редакції далеко не голослівна: десять запитань, які наберуть максимальну кількість балів (голосувати можна, зареєструвавшись на сайті, або через Facebook), будуть поставлені керівнику профільного відомства нашими журналістами під час інтерв'ю.

Нагадуємо, що можливість сформулювати своє запитання у читачів є до 20 лютого, а той, хто поставить найкраще питання, зможе розраховувати на подарунок від редакції.

Втім, навіть через тиждень, вже можна підбити проміжні підсумки. Отже, за цей час (станом на 11.00 12 лютого) наші читачі адресували голові Мінрегіону 20 питань, половина з яких була поставлена через Facebook.

За кількістю поставлених нашими читачами балів і фейсбучних «лайків» можна виділити три категорії питань, які найбільше хвилюють українців. Примітним, принаймні для редакції «України Комунальної», стало те, що найбільше голосів отримали питання, не пов'язані з динамікою тарифів на послуги ЖКГ.

На першій позиції поки досить міцно утвердилися запитання, які стосуються стану житлового фонду, виплат коштів з держбюджету на проведення капітального ремонту, приватизації багатоквартирного фонду, а також питання, пов'язані з усуненням правової колізії в законодавстві з приводу спільної власності на житло.

Друге місце поділяють між собою кілька блоків питань: один з них стосується підвищення вартості комунальних послуг та нарахування пені за їх несвоєчасну оплату, а інший - несумлінної поведінки виконавців послуг централізованого опалення. На третьому - питання глобальне, що стосується подальших конкретних кроків у реформуванні галузі ЖКГ.

Тим не менш, наш конкурс триває. Редакція «України Комунальної» дякує своїм читачам, які вже поставили запитання Міністру, та чекає цікавих, гострих, актуальних питань від решти.

Пам'ятайте, ви маєте право знати!

 
Коментарі (1)
Мария Цатурян3
12 Лютого 2013 p. 12:08
Уважаемые читатели, чтобы редакция не запуталась при подсчете голосов, убедительная просьба - оставлять свои вопросы здесь: http://jkg-portal.com.ua/ua/publication/one/top-10-najkrashhih-zapitan-31558