ГоловнаНовини ЖКГАналітика Підсумки тижня: тарифні казуси та «захмарені» борги

Підсумки тижня: тарифні казуси та «захмарені» борги

Літо, а отже, і сезон відпусток. Для когось це час відпочинку, а для працівників сфери ЖКГ це час підготовки до наступного опалювального сезону.

Літо, а отже, і сезон відпусток. Для когось це час відпочинку, а для працівників сфери ЖКГ це час підготовки до наступного опалювального сезону. 

Минулий тиждень у сфері ЖКГ ознаменувався тим, що українцям вкотре довелося переживати погодні та тарифні казуси. Разом із тим, почали надходити й втішливі звістки з «іпотечних» фронтів... 

Отже, інформаційний простір понеділка, 9 липня, розпочавсяз новини, що через негоду на Волині пошкоджено покрівлі 37 будинків, а шквальний вітер повалив півсотні дерев.  

Пізніше стало відомо, що в ніч з 9 на 10 липня внаслідок несприятливих погодних умов (дощ, пориви вітру), через спрацювання систем захистуліній електропередач, знеструмлено 124 населених пункти у шести областях.

У Київській області знеструмлено 32 населені пункти, у Чернігівській - 22, у Хмельницькій - 21, у  Житомирській - 20, у Вінницькій - 18. 

Цього ж дня, з’явилася інформація, що українцям загрожують штрафи до 1700 грн за неправильне використання кабелю в будинках. Так, депутат Валентин Ландик пропонує на законодавчому рівні збільшити штрафи за порушення правил користування житловими будинками і житловими приміщеннями. 

А тим часом, прем'єр-міністр Микола Азаров під час відвідин ТОВ «Качинський+» в рамках своєї робочої поїздки в АР Крим доручив газифікувати село АндріївкаСевастопольського району. 

У вівторок, 10 липня, в ході селекторної наради Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк заявив, що загальна сума дебіторської заборгованостіпідприємств житлово-комунального господарства складає 15 млрд грн станом на 1 червня 2012 року. 

Детальніше про подієву картину минулого тижня читайте у розгорнутому матеріалі.

 
Коментарі (0)