ГоловнаНовини ЖКГПитання експертуПостав своє запитання Голові КМДА Віталію Кличку

Постав своє запитання Голові КМДА Віталію Кличку

«Україна Комунальна» збирається на інтерв'ю до голови КМДА Віталія Кличка із конкретними питаннями щодо ЖКГ столиці. Наші читачі можуть приєднатися до процесу складання запитань до мера.
кличко
Новини по темі

Від початку снігопадів столичні комунальні служби та автодорівці звітують про те, скільки було задіяно технічної і людської сили для очищення вулиць та тротуарів, вивезено снігу. Наче б то міська влада керує процесом: перевіряє, як проходять роботи, цікавиться, чи є все необхідне для снігоборотьби. А, йдучи щодня на роботу чи повертаючись із неї, з сотню разів виникає питання: «А де, де вони працюють?». Під ногами то оголений лід, то брудна снігова каша, то брудна снігова каша і оголений лід. Перехожі, як не намагаються брати приклад із пінгвінів, а все ж падають - забиваються, а то і травмуються. Особливо зворушливо виглядають люди похилого віку, котрі намагаються піднятися чи спуститися сходами. А сходів то – суцільна снігова або льодова гірка. Поручнів на всіх не вистачає, а бо й немає їх зовсім. Залітаєш у маршрутку – ковзаєш по салону у тій же сніговій каші і їдеш, наче повзеш, а то і взагалі годинами стоїш. Хто несе відповідальність за це? А жителям Троєщини як? Метро нам тільки сниться! Хоча кожен наступний мер обіцяє – ще недовго. 

Заходиш у під’їзд, - гуляють вітри. Хтось знову розбив шибку та викрутив лампочку. Тиснеш на кнопку ліфта і за кілька хвилин розумієш – він вкотре не працює. Майстер гарчить у телефонну слухавку, що не так вже воно і хочеться того ліфта – швидше б забігти у квартиру і замкнути двері. Але й власне житло – часто не фортеця. То холодні батареї, то немає гарячої води. Телефонуєш у «Київенерго» - кажуть, пошкодження тепломереж  немає, звертайтеся в ЖЕК. А в ЖЕК, хоч у дзвін. Якось активніше реагують комунальники на несплату житлово-комунальних послуг… І це лише маленький епізодик із повсякденного життя середньостатистичного киянина.
 
Наболіло, наморозило, напекло – «Україна Комунальна» збирається на інтерв’ю до голови КМДА Віталія Кличка із конкретними питаннями щодо очищення столичних вулиць від снігу, реорганізації ЖЕКів, прорекламованого аудиту тарифів ПАТ «Київенерго», тощо.
 
Якщо у Вас, наші читачі, є запитання до голови КМДА, просимо - залишайте їх у коментарях нижче. Окрім сформованих нами запитань, наші журналісти зможуть поставити і ті запитання, які хвилюють саме Вас!
 
Коментарі (0)