ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоСтолична "Могилянка" готуватиме фахівців з відбудови постраждалих громад

Столична "Могилянка" готуватиме фахівців з відбудови постраждалих громад

Громадська організація "Маріуполь Реборн", Маріупольська міська рада та Києво-Могилянська академія підписали Меморандум про співпрацю

 

Громадська організація "Маріуполь Реборн", Маріупольська міська рада та Києво-Могилянська академія підписали Меморандум про співпрацю. Його мета — підготувати фахові кадри для відбудови зруйнованих війною українських громад. Про це повідомили на сайті ГО "Маріуполь Реборн".

Головними напрямками співпраці стануть обмін знаннями, ідеями та досвідом, аналіз і розробка інноваційних рішень за допомогою організації спільних заходів — форумів, робочих груп, науково-практичних конференцій, проєктів і заходів. Всі вони будуть спрямовані на професійний розвиток, підвищення кваліфікації та підготовку фахових кадрів задля відбудови деокупованих або постраждалих від війни регіонів.

Спільними зусиллями ми створимо наукові продукти. А фахівців, які зацікавлені взяти учать у відбудові власних громад, направимо на підвищення рівня компетенції, — зазначив мер Маріуполя Вадим Бойченко.

У межах співпраці буде здійснено моніторинг проблемних питань, з якими зіштовхуються громади через виклики війни, і спільно сформують пропозиції щодо їх вирішення. А Маріуполь поділиться власним досвідом розробки Плану відродження з іншими зруйнованими чи окупованими громадами.

 

 
 
 
 
 
Коментарі (0)