ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняУ Житомирі різниця в тарифах призвела до судової тяганини

У Житомирі різниця в тарифах призвела до судової тяганини

На Житомирський водоканал за борг у розмірі 7,6 млн грн подали до суду

Господарський суд Житомирської області розглядатиме позов обленерго до Житомирського водоканалу про стягнення 7,6 млн грн.

 «Суддя розглянувши позовну заяву ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» до комунального підприємства «Житомирводоканал»  про стягнення 7,6 мільйонів гривень, визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду», - сказано в ухвалі суду.

Станом на 1 жовтня нинішнього року борг водоканалу за спожиту електроенергію становив 34,8 млн грн.

Проте буквально через три дні мерія міста повідомила про те, що борг комунального підприємства значно зменшено, за допомогою державної субвенції на погашення різниці в тарифах.

 «За станом на 3 жовтня 2012 борг КП «Житомирводоканал» за електроенергію зменшився майже на 32 млн грн. Зусиллями міської влади підприємство 3 жовтня отримало державну субвенцію на погашення різниці в тарифах у розмірі 26,6 млн грн, а в серпні-вересні поточного року 5 млн грн.  Наразі борг підприємства становить близько 8 млн грн.», - інформувала прес-служба міської ради Житомира.

Однак як зазначено в повідомленні борг погашений не повністю і поки що судова тяганина по даній справі триває. Розгляд справи призначено на 13 листопада 2012 року.

Джерело: Житомир.инфо

 
Коментарі (0)