ГоловнаНовини ЖКГПодіїВід новопризначеного голови Мінрегіону нічого не чекають - опитування

Від новопризначеного голови Мінрегіону нічого не чекають - опитування

Щоб пробудити у пересічних громадянах віру у себе, новопризначеному Міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадію Темнику потрібно буде дуже постаратися на новій посаді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, по своєму завершенню 2012 рік подарував галузі ЖКГ останній дарунок – 24 грудня Президент Віктор Янукович призначив на посаду Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ заступника губернатора Дніпропетровської області Геннадія Темника.

Варто зазначити, на своєму призначенні новий Міністр був небагатослівний і попросив у колективу відомства «взаєморозуміння і співпраці». Також Геннадій Темник пообіцяв дотримуватися заданого у 2012 році Мінрегіоном курсу та зробив наголос на слові «спадкоємність».  У свою чергу колеги посадовця акцентували, що на посаді заступника голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Темник відрізнявся «ефективною координацією роботи».

Усе це, беззаперечно, добре, та чого чекати від новообраного Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ? – досі не зрозуміло.

ІА «Україна Комунальна» вирішила пролити хоч трохи світла на складену ситуацію і поцікавитися у своїх читачів, а власне, чого кожен з них очікує від зміни керівництва Мінрегіону?

Відповідне опитування проходило на шпальтах інформаційного агенства та у соціальній мережі Facebook у період з 24 грудня 2012 року по 2 січня 2013 року.

Як виявилося, більшість респондентів (63%), як і від нового парламенту, не чекають від новопризначеного Міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ жодних суттєвих змін у функціонуванні сфери, більше того 18%  опитаних вже не проти того, щоб Геннадій Темник пішов у відставку. Решта: 4% все ж очікують від нового Міністра плідної праці, ще 4% - підвищення якості комунальних послуг, 3% - повної ліквідації ЖЕКів, 3% - професіоналізму, 2% - реформ, 1% - покращення фінансового стану ЖКГ, 1% - Зниження енергозалежності підприємств ЖКГ.

Чим зумовлені такі очікування громадян: маловідомістю широкому загалу новопризначеного Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Темника чи хорошою роботою його попередника Анатолія Близнюка? – може стати темою наступного опитування ІА «Україна Комунальна». Наразі ж можемо лише зробити висновок: щоб пробудити у пересічних громадянах віру у себе, Геннадію Темнику потрібно буде дуже постаратися на новій посаді.

 
Коментарі (0)