ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняЗа сплату послуг ЖКГ львів'яни отримують нові вікна

За сплату послуг ЖКГ львів'яни отримують нові вікна

У Львові встановлюють енергоощадні вікна у будинках, де є стовідсоткова оплата мешканців за комунальні послуги.

У Львові триває практика встановлення енергоощадних вікон у житлових будинках за кошти ЛКП. За програмою вітражі замінюють у тих будинках, де є стовідсоткова оплата мешканців за комунальні послуги. Проте на вул. Пулюя 4, і 6 встановили енергозберігаючі вітражі замість аварійних вікон, незважаючи на велику заборгованість.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Вікна у цих будинках замінювалися з весни і до вересня. Загальний обсяг - 70 м кв вітражів, вартість робіт складає 35 тис. грн. Роботи виконувалися за кошти ЛКП, такі ж вікна замінили і на вул. Пулюя, 4, також у гуртожитку, переданому від «Галбуду». Це два будинки поруч, в яких замінені вікна на сходових клітках, які несли загрозу для життя мешканців», - повідомив Руслан Кандибор, голова Франківської районної адміністрації.  

Нагадаємо, за  кошти ЛКП «Сокільницьке»  проведено заміну аварійних вікон у під’їздах 9-ти поверхових житлових будинків. На вул.Пулюя,4 з травня до вересня 2012 року було замінено 7 вітражів загальною площею 51,69 м.кв. на суму 29,98 тис. грн. У житловому будинку на вул.Пулюя,6 ЛКП «Сокільницьке» з листопада 2011 року по лютий  2012 року провело заміну 8 вікон, загальною площею 59,07 м.кв. на суму 30 тис. грн.

Впродовж  січня-вересня 2012 року  у Франківському районі замінили 178 вікон на сходових клітках у 45 під'їздах, загальною площею вікон 592 кв.м. на суму 323,6 тис. грн.

Довідка: Загалом у місті від початку 2012 року встановлено 1392 вікон у 369 під’їздах. Загальна вартість робіт – 1,8 млн грн.

 
Коментарі (0)