ГоловнаГоловнеВища ліга ЖКГДніпропетровська ОДА подарувала Україні голову Мінрегіону

Дніпропетровська ОДА подарувала Україні голову Мінрегіону

Президент Віктор Янукович своїм указом №736 призначив Міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Темника, який на цій посаді змінив Анатолія Близнюка

Президент Віктор Янукович своїм указом №736 призначив Міністром регіонального розвитку, будівництіва та ЖКГ Геннадія Темника, який на цій посаді змінив Анатолія Близнюка, що був обраний в Раду по списку Партії регіонів. З квітня 2010 року і до сьогодні пан Темник працював на посаді заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула, який також сьогодні отримав від голови держави високе призначення в уряді - посаду віце-прем'єра.

На посаді заступника губернатора Дніпропетровськї області в компетенцію Геннадія Темника входили питання ЖКГ, благоустрою та сфери поводження з ТПВ. А саме, - він очолював Постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та ЖКГ.

Генадій Темник, 1970 року народження, - є членом Партії регіонів. У 1992 році закінчив Воронезьке вище військове авіаційне інженерне училище та здобув кваліфікацію інженера-метеоролога.

 
Коментарі (2)
Михаил1
24 Грудня 2012 p. 11:17
Симпатяжка. Розовый, гладкий и блестящий.
Александр
24 Грудня 2012 p. 12:13
Геннадий! Заставь своего тезку в Харькове восстановить мусоропроводы в многоэтажках согласно требованиям Государственных строительных норм.