ГоловнаНовини ЖКГПитання експертуЄ «комунальне» запитання? Маємо авторитетну відповідь…

Є «комунальне» запитання? Маємо авторитетну відповідь…

Не знаєте, як бути, до кого звернутися? - «У.К.» продовжує освітлювати ваш шлях житлово-комунальними просторами.
питання
Новини по темі

У сфері житлово-комунального господарства немає ні вихідного, ні прохідного – це надскладна система, яка дає можливість компаративіського повернення у вчора і впорядковує не лише наше сьогодення, але й прийдешнє, тому досить важливо не загубитися у таких, здавалося б на перший погляд, простих побутових речах. Не знаєте, як бути, до кого звернутися? - «У.К.» продовжує освітлювати ваш шлях житлово-комунальними просторами.

На запитання відповідає експерт «У.К.», юрист Андрій Осадчий. 

Зокрема, наші читачі зможуть дізнатися, чи звільняє непроживання у квартирі курортного селища від щомісячної плати за комунальні послуги, чи можна встановити лічильник холодної води у гуртожитку, і що робити, якщо ЖЕК відмовляється видавати довідку про склад сім'ї і не відповідає на письмові запити.

Окрім того, експерт пояснить, у чи є протиріччя в положеннях ЗУ «Про теплопостачання» та ЗУ «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг», коли одна й та сама річ в одному випадку - товар, а в іншому - послуга.

Від редакції:

Шановні користувачі порталу «У.К.»! Якщо на ваші запитання, які ви ставили нашим експертам раніше, не були надані відповіді, обов'язково нагадуйте нам про них.

Усі публікації циклу «Запитуйте – ми пояснимо» читайте тут.

 
Коментарі (0)