ГоловнаНовини ЖКГПитання експертуЄ комунальне запитання? Маємо авторитетну відповідь...

Є комунальне запитання? Маємо авторитетну відповідь...

Не знаєте, як бути, до кого звернутися? - «У.К.» продовжує освітлювати ваш шлях житлово-комунальними просторами.
запитання
Новини по темі

У сфері житлово-комунального господарства немає ні вихідного, ні прохідного – це надскладна система, яка дає можливість компаративіського повернення у вчора і впорядковує не лише наше сьогодення, але й прийдешнє, тому досить важливо не загубитися у таких, здавалося б на перший погляд, простих побутових речах. Не знаєте, як бути, до кого звернутися? - «У.К.» продовжує освітлювати ваш шлях житлово-комунальними просторами.

На запитання відповідає експерт «У.К.», юрист Андрій Осадчий.

Зокрема, експерт відповість: чи може існувати ОСББ без укладання договорів з мешканцями; чи можна узаконити самовільно встановлені лічильники; що робити, коли в ході реконструкції водопровідних мереж Вас залишили без водопостачання; чи можна самовільно зменшити суму оплати за спожиті комунальні послуги?

Також Ви дізнаєтеся, на які статті можна посилатися при стягненні заборгованості за комунальні послуги; що робити, якщо ЖЕК не хоче усувати аварію у Вашій квартирі; чи можете Ви розраховувати на списання боргів по квартплаті, якщо Ви в ній не проживаєте?

Від редакції:

Шановні користувачі порталу «У.К.»! Якщо на ваші запитання, які ви ставили нашим експертам раніше, не були надані відповіді, обов'язково нагадуйте нам про них, та нагадуючи, не забувайте перечитувати усі публікації з циклу «Запитуйте – ми пояснимо», адже відповідь на ваше питання могла вже бути раніше.

Усі публікації циклу «Запитуйте – ми пояснимо» читайте тут.

 
Коментарі (0)