ГоловнаПослугиПитання експертуДорожників Житомирщини «зловили» на марнотратстві грошей

Дорожників Житомирщини «зловили» на марнотратстві грошей

Служба автомобільних доріг у Житомирській області зайво сплатила підрядникам майже 4 мільйони гривень за проведення ремонтних робіт.
гроші, дорога
Новини по темі

Служба автомобільних доріг у Житомирській області зайво сплатила коштів на суму майже 3,6 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Державної фінансової інспекції.

Зокрема, ще у 2013 році посадові особи служби сплатили понад 2,4 млн грн ПАТ «Південьзахідшляхбуд» за устаткування та роботи з облаштування асфальтобетонного заводу для виконання ремонтних робіт  автодороги Житомир – Могилів-Подільський. Однак на момент проведення ревізій товариство належно не виконало цих робіт, а коштів не повернуло.
 
Окрім того, служба зайво сплатила більш як 1,1 млн грн ДП «Житомирський облавтодор», ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», ПП «Автомагістраль», ПАТ «Південьзахідшляхбуд», СТОВ «Агроресурс», ПАТ «Будівельне управління № 813» та ТзОВ «Белфорт-Системс», які завищили вартість та обсяги виконаних будівельних робіт.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», близько 4 млн грн, котрі передбачалися на газифікацію трьох сіл Новоград-Волинського району Житомирської області, пішли у нікуди. Факт розтрати державних коштів днями виявила прокуратура.
 
Коментарі (0)