ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Миколаєві через аварії не всі отримують тепло

У Миколаєві через аварії не всі отримують тепло

У Миколаєві опалюється понад 60% житлового фонду міста

Станом на 26 жовтня, в місті запущено тепло в 1150 з 1861 будинку комунальної власності міста, 108 з 178 будинків ОСББ, а також в 26 з 43 відомчих будинків. Без тепла залишаеться 798 будинків. Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Миколаївської міської ради.

Запуск тепла не обійшовся без поривів, як розповів директор КП «Миколаївоблтеплоенерго» Володимир Березницький: «Підготовка до опалювального сезону проходила в умовах жорсткої економії фінансових ресурсів, ця обставина і привела до поривів на внутрішньоквартальних мережах».

Так, в ніч на 25 жовтня КП «Миколаївоблтеплоенерго» ліквідували два пориви на своїх мережах, а тієї ж ночі стався порив на мережах Миколаївської ТЕЦ.

З усіма проблемами теплоенергетики поставили завдання впоратися до кінця вихідних, тому очікується що до початку тижня подача тепла повністю налагодиться.

Як раніше повідомляла «У.К.» на ці вихідні за прогнозами синоптиків, на території міста очікується різке падіння температури. Тому теплопостачальні підприємства з 23 жовтня розпочали запуск усіх котелень для подачі тепла в житловий фонд та на інші об'єкти міста.

 
Коментарі (0)