ГоловнаВибір редакціїГазопостачанняУряд затягує з рішенням щодо інциденту з LNG-терміналом

Уряд затягує з рішенням щодо інциденту з LNG-терміналом

Уряд прийняв рішення про більш детальний аналіз обставин підписання договору з іспанською компанією Gas Natural Fenosa в рамках будівництва LNG-терміналу

Про це під час брифінгу повідомив перший Віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов.

«Було прийнято рішення про більш глибокий аналіз цієї ситуації. Проаналізувати потрібно, що сталося, чому це відбулося і шляхи виходу. Я впевнений, що шляхи виходу з цієї ситуації будуть знайдені, і в найкоротший час ви почуєте це офіційно від Прем'єр-міністра», - розповів Сергій Арбузов.

На запитання хто саме буде займатися більш глибокою перевіркою ситуації з підписанням скандальної угоди, чиновник зазначив: «Наразі працює Кабінет Міністрів. Мова про правоохоронні органи поки що не йде».

Читайте також: Куди прямує LNG-термінал?

Як повідомляла «Україна Комунальна», голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів вважає, що рішення уряду дозволить успішно завершити реалізацію національного проекту «LNG-термінал». За словами Владислава Каськіва у найближчі дні для проекту мають відбутися ключові події.

Нагадаємо, Кабмін створив комісію з розслідування обставин підписання даної угоди. Комісія повинна вивчити всі нюанси інциденту, який виник з іспанською компанією та поставити питання про відповідальність чиновників, котрі допустили міжнародний скандал.

За матеріалами: Ліга Бізнес Інформ

 
Коментарі (0)