ГоловнаНовини ЖКГПитання експертуЄ комунальне запитання? Маємо авторитетну відповідь...

Є комунальне запитання? Маємо авторитетну відповідь...

Не знаєте, як бути, до кого звернутися? - «У.К.» продовжує освітлювати ваш шлях житлово-комунальними просторами.
комунальне запитання
Новини по темі

У сфері житлово-комунального господарства немає ні вихідного, ні прохідного – це надскладна система, яка дає можливість компаративіського повернення у вчора і впорядковує не лише наше сьогодення, але й прийдешнє, тому досить важливо не загубитися у таких, здавалося б на перший погляд, простих побутових речах. Не знаєте, як бути, до кого звернутися? - «У.К.» продовжує освітлювати ваш шлях житлово-комунальними просторами.

На запитання відповідає експерт «У.К.», юрист Андрій Осадчий.

Зокрема, експерт відповість, що робити, якщо ЖЕК категорично відмовляється встановлювати насос для підкачки води за свій рахунок, чи має право міський водоканал встановлювати індивідуальний водомір на підключення до міського водоводу, що робити, якщо у квартирі немає лічильника, але гаряча вода нараховується за тарифом, чи має право ЖЕК нараховувати пеню на заборгованість з 2012 року.

Також ви дізнаєтесь, чи маєте ви право, проживаючи в приватному секторі, користуватися шлангом для поливу городу при встановленому та офіційно оформленому водомірі, чи повинні ви сплачувати комісію в банку при оплаті житлово-комунальних послуг.

Від редакції:

Шановні користувачі порталу «У.К.»! Якщо на ваші запитання, які ви ставили нашим експертам раніше, не були надані відповіді, обов'язково нагадуйте нам про них.

Усі публікації циклу «Запитуйте – ми пояснимо» читайте тут.

 
Коментарі (0)