ГоловнаНовини ЖКГПитання експертуЄ комунальне запитання? Маємо авторитетну відповідь...

Є комунальне запитання? Маємо авторитетну відповідь...

Не знаєте, як бути, до кого звернутися? - «У.К.» продовжує освітлювати ваш шлях житлово-комунальними просторами.
запитання
Новини по темі

У сфері житлово-комунального господарства немає ні вихідного, ні прохідного – це надскладна система, яка дає можливість компаративіського повернення у вчора і впорядковує не лише наше сьогодення, але й прийдешнє, тому досить важливо не загубитися у таких, здавалося б на перший погляд, простих побутових речах. Не знаєте, як бути, до кого звернутися? - «У.К.» продовжує освітлювати ваш шлях житлово-комунальними просторами.

На запитання відповідає експерт «У.К.», юрист Андрій Осадчий.

Зокрема, експерт відповість, як правильно оформити заяву у ЖКГ з приводу встановлення контейнерів для сміття поблизу вашого будинку, чи є ваш ЖКГ кредитором за визначенням і чи повині ви платити 3% річних та інфляційні, як повернути кошти за ремонт покрівлі, та на кого скаржитися, якщо у вашому будинку досі холодно.

Також експерт пояснить, як домовитися з ЖЕКом за використання баків для сміття, якщо ваш будинок не входить до їхнього обслуговування, які документи потрібно підготувати для звернення до суду про відшкодування моральних та матеріальних збитків, внаслідок залиття квартири, чи маєте ви законні підстави вимагати перенесеня електрошафи, і що робити якщо з ЖЕКу вас направляють у Теплоенерго, а з Теплоенерго в ЖЕК.

Від редакції:

Шановні користувачі порталу «У.К.»! Якщо на ваші запитання, які ви ставили нашим експертам раніше, не були надані відповіді, обов'язково нагадуйте нам про них.

Усі публікації циклу «Запитуйте – ми пояснимо» читайте тут.

 
Коментарі (0)